Weetjes

Veel gestelde vragen

 
Hoe kan het dat de Roefeldag zo snel vol is?

Het aantal groepjes dat kan Roefelen is afhankelijk van het aantal bedrijven dat mee kan of wil doen. Wij proberen ieder jaar nieuwe bedrijven erbij te krijgen, maar vaak is dat nog niet voldoende voor het aantal kinderen dat mee wil doen. Weet jij nog een leuk bedrijf dat graag mee wil doen? Neem dan even contact met ons op via info@roefeldag-epe.nl

Hoe gaan wij met jouw persoonlijke gegevens om?

Wij slaan geen cookies op of andere gebruikersgegevens op.
- De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor de Roefeldag Epe van het jaar van inschrijving. Al je gegevens worden per 31 december van het geldende jaar vernietigd.
- Wil je jouw gegevens inzien of opvragen, mail ons dan even via info@roefeldag-epe.nl.
- Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met de boven genoemde bindende voorwaarden.

Wanneer is de Roefeldag?

Dit jaar wordt op er geroefeld op woensdagmiddag 26 september. Hou goed deze site en de krant in de gaten, dan ben jij er zeker bij.

Hoe oud moet je zijn om in Epe te mogen roefelen?

Kinderen mogen al vanaf 9 jaar (mits in groep 6) meedoen met het roefelen. Er is geen echte maximum leeftijd, maar je moet nog wel in groep 8 zitten.

Ik heb geen groepje. Kan ik me ook individueel opgeven?

Leuk dat je wilt meedoen aan de Roefeldag. Dit jaar is het mogelijk om je met 3, 4 of 5 kinderen in te schrijven. Lukt het je echt niet een groepje te vinden, stuur ons dan even een mailtje. Als er plaats is, dan proberen we je alsnog bij een groepje in te delen.

Met hoeveel kinderen in een groepje ga je Roefelen?

Het is mogelijk om met drie, vier of vijf kinderen in een groepje te gaan roefelen.

Moet er per se een volwassene mee?

Ja, bij iedere roefelactiviteit moet een groepje kinderen begeleid worden. De medewerkers van de roefelplaats kunnen dan alle aandacht geven aan de presentatie van hun bedrijf en het sturen van de activiteiten. Van de volwassenen wordt ook verwacht dat zij de kinderen gemotiveerd houden en de orde handhaven!

Hoe word ik 'Vriend van het Roefelen'?

De Roefeldag in Epe wordt mede mogelijk gemaakt door 'Vrienden van het Roefelen'. Dit zijn bedrijven die het roefelen een warm hart toedragen, maar natuurlijk kunnen ook particulieren vriend worden. U kunt onze vriend worden door 25,- over te maken op NL64RABO0156056577 t.n.v. Stichting Roefeldag Epe. Samen kunnen wij deze dag dan nog leuker maken. Vast hartelijk dank.

Mogen er ook meer begeleiders mee?

Nee, per groepje wordt gerekend op een begeleider. Begeleiders kunnen elkaar wel aflossen...

Mogen kinderen met een handicap ook roefelen?

Ja natuurlijk! Alleen... niet alle roefelplaatsen zijn toegankelijk voor bijvoorbeeld rolstoelen. Als er sprake is van een lichamelijke handicap horen we dat graag bij aanmelding. We kunnen dan een passend programma samenstellen. Dat geldt ook voor kinderen die bijvoorbeeld een autistische stoornis hebben. Als we het weten, kan er van alles besproken en geregeld worden. Neem in die gevallen dus even contact op met de organisatie.

Hoe zit het met de verzekering?

Als roefelende kinderen schade veroorzaken aan eigendommen van een roefelplaats, zal de WA-verzekering van de ouders van dat kind de schade wel vergoeden. Als een roefelplaats schade veroorzaakt aan roefelende kinderen of hun eigendommen, kan de roefelplaats aansprakelijk worden gesteld en deze kan een beroep doen op zijn WA-verzekering. Huisman Hypotheken zorgt er verder voor dat Stichting Roefeldag Epe een evenementenverzekering af kan sluiten voor de roefeldag.

Ik zit niet in Epe op school. Mag ik toch meedoen?

Woon jij in Epe of in de directe omgeving van Epe, maar zit je op school in bijvoorbeeld Heerde of Apeldoorn? Dan mag je toch gewoon mee doen aan de Roefeldag. Tenminste... als je niet jonger bent dan 9 en niet ouder dan 14 natuurlijk!

Hoe kunnen we op tijd op de volgende plaats zijn?

De medewerkers van de roefelplaatsen weten dat ieder groepje een programma heeft en zullen er best rekening mee houden dat u op tijd op het volgende adres moet zijn. Wij denken dat het kwartier waarin we voorzien hebben om van de ene naar de volgende roefelplaats te gaan voldoende moet zijn.

Wat kost het eigenlijk dat roefelen?

Roefelen is voor alle kinderen gratis! Geef je dus vandaag nog op voor dit leuke en leerzame feest.

Copyright © 2021 Stichting Roefeldag Epe - - info@roefeldag-epe.nl - IBAN: NL64RABO0156056577 - Alle rechten voorbehouden.